Veelgestelde vragen

Kan ik jullie papiersoorten ook bekijken en voelen? Hoe regel ik dat?

Je kunt natuurlijk bij ons langskomen zodat we je de papiersoorten kunnen laten zien. Maar je kan ook onze papierwaaier met recyclede papiersoorten bestellen.

 

Krijg ik korting als ik meerdere dingen tegelijkertijd bestel?

Ja, als je drie of meer verschillende producten tegelijkertijd bestelt, krijg je korting. Mail voordat je je bestelling plaats even met info@weloverecycled.nl en we sturen je de kortingscode toe.

 

Geven jullie ook korting aan duurzame bedrijven?

We drukken voor veel duurzame klanten en kunnen niet iedereen korting geven. Maar als je ons logo op je drukwerk wil plaatsen geven we een korting. Download en plaats ons logo en mail info@weloverecycled.nl voor de kortingscode.

 

Ik heb zelf mooi recycled papier gevonden. Kunnen jullie daar ook op drukken?

In veel gevallen wel. Laat ons weten welk papier je hebt gevonden of kom langs om het te laten zien en we gaan het testen.

 

Kan ik het drukwerk ook komen ophalen?

Ja, dat kan. Laat in het opmerkingenveld bij de bestelling weten dat het drukwerk niet hoeft te worden opgestuurd. Als het drukwerk klaar ligt bellen we je. Je kan het ophalen op Marnixstraat 140 in het centrum van Amsterdam. We zijn elke werkdag open van 9 tot 6.

 

Op hoeveel papiersoorten kan ik een proefdruk laten maken?

Als je bij je bestelling hebt gekozen voor een proefdruk vooraf, kun je in het opmerkingenveld bij je bestelling tot drie papiersoorten aangeven waarop je een proef wilt ontvangen.

 

Het formaat van mijn drukwerk staat niet in de lijst met mogelijkheden. Hoe lossen we dat op?

Als het maar een klein beetje (een paar millimeter) groter of kleiner is, kun je de dichtsbijzijnde maat kiezen. Scheelt het meer, dan kun je de eerstvolgende grotere maat selecteren of contact met ons opnemen.

 

De oplage die ik wil staat niet in de lijst met mogelijkheden. Hoe lossen we dat op?

Bij oplages tot 1000 stuks zijn de stapjes meestal vrij klein, dus dan kun je kiezen voor de eerstvolgende grotere oplage. Bij hoge oplages die niet in de lijst staan kun je contact met ons opnemen.

 

Contact

info@weloverecycled.nl

https://weloverecycled.nl

020 5 200 262

Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur

 

SOCIAL MEDIA

 

 

FSC logo